Loading...

Particuliere verhuizingen

Bij verhuisbedrijf HSS bent u aan het juiste adres om uw verhuizing tegen een gunstig tarief te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen binnen Amsterdam. Kennen alle problemen van de smalle grachten straatjes en nog belangrijker weten als niemand anders dat u hier extra moet opletten dat uw spullen niet in andere handen verdwijnen.

Zakelijk verhuizen

Ook voor uw zakelijke verhuizing staan wij ons mannetje. Wij verzorgen verhuizingen van bedrijven naar elk gewenste locatie, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Ook verhuizingen van enkel alleen inboedel, machines, goederen of kantoor meubilair zijn bij ons mogelijk! Wij rijden met verschillende soorten wagens om u de beste prijs te bieden.

Internationaal verhuizingen

Geen verhuis klus is ons te groot! Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen of wilt u vanaf het buitenland naar Nederland verhuizen? Wij hebben ruime ervaring in internationale verhuizingen, denken graag met u mee over een passend en kwalitatieve oplossing, uiteraard weer tegen de scherpste prijzen.

Spoed verhuizing

Soms moet het even wat sneller dan normaal! Zit u met een inboedel of met goederen die niet kunnen wachten totdat deze verhuist kunnen worden? Verhuisbedrijf HSS biedt uitkomst. Wij zijn flexibel en staan 24/7 voor u paraat! Wel raden wij u dan aan om direct telefonisch of per WhatsApp contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en een passende oplossing bieden.

Verhuislift huren

Wij beschikken over een groot assortiment van verhuismiddelen. zo kunt u bij ons ook terecht om voor het huren van een verhuislift, Zeker in Amsterdam mat zijn grachtenpanden is dit geen sinecure. Vraag bij ons naar de beschikbaarheid van een verhuislift. Dat kunt u doen via telefoon, WhatsApp of per mail.

Woningontruiming

Woningontruiming is een stressvolle moment en kent veel verschillende emoties, zoals; faillissement, huurachterstand of het overlijding van een dierbare . Wij hebben begrip voor uw omstandigheden en zijn een vertrouwde partner om u hier van dienst te zijn. Wij zijn flexibilteit en ontzorgen u voor uw problemen. Bij spoed adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Montage hulp tijdens verhuizen

Niet idereen is even handig. Wij van Verhuisbedrijf HSS hebben technische mensen die u kunnen helpen om ingewikkelde meubels netjes te demonteren en daarna op locatie weer te monteren. Indien u een totale verhuizing door ons laat verzorgen is deze montage service gratis. Maar indien u toch alles zelf wilt regelen kunt u ook van deze dienst gebruik maken. Vraag naar onze voorwaarden.

Opslag voor uw verhuizing

Is uw nieuwe verhuislocatie nog nietgereed? Wij kunnen u uitkomst bieden om uw inboedel of zakelijke goederen tijdelijk op te slaan. Indien u alleen gebruik wilt maken van deze opslagdienst is dit ook mogelijk. Vraag naar onze voorwaarden.

MEER WETEN? VRAAG VRIJBLIJVENDE EEN OFFERTE