Loading...

EXTRA VERHUISKRACHT

2500per uur
  • Voor een extra verhuizer

VERHUIZER + VERHUISWAGEN

7500per uur
  • Voor 2 verhuizers met 1 wagen

VERHUISLIFT

7500per uur
  • Afhankelijk van de situatie

Verhuisbedrijf HSS is gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Amsterdam.
Wij verhuizen uiteraard ook door heel Nederland. Zelfs voor internationale verhuizingen van zowel inboedel als goederen kunt u ons contacten en werken wij tegen de beste prijzen. Vandaar dat wij u een laagste prijsgarantie kunnen aanbieden!

Indien uw nieuwe locatie nog niet gereed is kunnen wij u helpen met een tijdelijk opslag voor uw inboedel of wilt u extra hulp bij het demonteren en/of monteren van uw meubelen maak dan gebruik van onze montage service. Wilt u toch graag zelf uw verhuizing regelen, dan kunt bij ons terecht voor de huur van een verhuislift of een extra verhuizer.

Vergeet echter niet dat ook verhuizen een vak is, een vak dat wij verstaan. Maar als u toch bepaalde zaken zelf wilt regel is dit bij ons mogelijk. Vandaar dat wij via bovenstaande tabel onze basis prijzen tonen. Maar wilt u toch een totale verhuizing, zowel zakelijk als particulier, neem dan via onderstaande knop contact met ons op. Voor verhuizingen v.a. 950.- binnen de regio Amsterdam komen graag bij u langs om een en ander door te nemen.

NEEM VRIJBLIJVEN CONTACT MET ONS OP